onsdag den 7. december 2011

ØV vores cykler er stjålet

snøft  snøft snøft .....min flotte nutella cykel er blevet stjålet i aftes og det samme er Anders cykel en sort TREK City bike.
De stod omme bag ved og ja de var ikke låst, men man skal ind igennem vores carport og ud foran vores Køkkenvinduer for at fjerne dem.
Er bare så ulykkelig, og nu er det jo en jeg har vundet...og Anders cykel er godt nok for 2001 men han har passet sådan på den og det har bare ingen rust eller noget.
De har taget begge 2 men ladet min cykel kurv stå...Øv sådan nogle møgunger....de har sikkert bare smidt dem et sted...øv altså.....
Var jo så glad for den cykel (billede herunder) som jeg vandt i sommers dog er klister mærket og bakken taget af.
Nu taler vi om overvågning der hjemme,  i det vi i 2008 også havde indbrud.. Så nu skal der bare noget op..
ØV for en start på dagen, jeg skal ellers i Tivoli i aften og hygge med Kollegaerne på afdelingen, vi skal spise i Grøften...Men er bare ikke i Humør lige nu....

3 kommentarer:

 1. ØV hvor er det strengt! Hvorfor kan folk dog ikke holde fingrene for dem selv! Man må lidt håbe, at det er nogle unge berusede der bare lige har cyklet et stykke, og så lagt dem et sted, så i måske er heldige at finde dem :)
  Det var ellers en fed cykel :D

  SvarSlet
 2. Aiii, hvor surt... og usmageligt! Det er hæsligt med alle de indbrud og tyverier, der sker rundt omkring hele tiden!

  I må jo melde det til politiet, og så selv ud og tjekke nærområdet... og evt. sætte efterlysning op på lygtepæle etc..

  For et år siden fik vi installeret ALARM og VIDEOOVERVÅGNING her hos os. Naboen havde 2 indbrud på 14 dage (begge gange ved højlys dag!), så... vi blev totalt paranoide, og der MÅTTE bare sikres på én el. anden måde.

  Jeg håber I får cyklerne tilbage!

  Rigtig god fornøjelse i JULE-TIVOLI. (Vi spiser [næsten] altid i Grøften, når vi er der... Der er hyggeligt og maden er god!)

  *KNUS* fra Lisbet

  PS.
  Jeg har i dag startet en JULEKONKURRENCE:
  http://lisbetll.blogspot.com/p/julekonkurrence.html
  Kig gerne forbi!

  SvarSlet
 3. Øv, øv, øv. Føler med dig. Havde den fedeste cykel i ½ år som jeg havde købt på tilbud for 8000 kr. Låst da jeg var på job, men stjålet alligevel, fordi den var så fed (den kunne næsten cykle selv - føelse -) Håber trods alt du får en god aften :) Knus fra Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...