søndag den 8. januar 2012

weekendens små sysler

Ja jeg har ikke nået vildt meget i weekenden. Igår lørdag havde jeg veninder på besøg og det er jo dejligt. De have taget morgenbrød med, og jeg lavede en god kop kaffe til.  Vi snakkede og hyggede vældig meget, men da klokken var 13:30 kørte vi i IKEA. Jeg havde jo fået 2 gavekort i julegave, som skulle bruges til nye køkkenlåger og så fik jeg handlet lidt ting jeg manglede bla en ramme og sterin lys, så ikke noget vildt spændende at vise frem.. ;O)
Men vi havde en vildt hyggelig dag, og endte på restauranten, det var rigtig hyggeligt den er lavet så fin herunder ombygningen
Idag har jeg fået lavet lidt sysler. bla har jeg fra adventskransen taget nogle af eucalypsus blade og bundet en kugle, jeg fik også til en krans, den er nemt lavet, bladene er bare trukket på en ståltråds krans.
Endvidere fik jeg lavet en lille kugle også i hvidmos.
Jeg har gang i Kitchen Aid'en samt lavet Sushi til aftensmad, men fordi naboen kom over til mad og de var sulten og jeg bag ud glemte jeg helt at tage billeder.Jeg blev inspireret af Lisbet fra LLL og co, syntes det var lang tid siden vi havde fået det hjemmelavet.

1 kommentar:

  1. Heeyyy... Så gjorde du alvor af sushi på menuen i dag. :-)

    Fine kugler og krans af eukalyptus. Det er tit og ofte de helt enkle idéer der bliver bedst.

    Go'nat herfra... *KNUS*

    SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...