fredag den 13. januar 2012

Tekst på slagbænken

Jeg har længe haft tanken, at der skulle ske lidt mere på min gamle slagbænk, som jeg snart har haft i 10 år ;O)...men nu var tiden der og nu havde jeg fundet lige nøjagtig den tekst der skulle være på den..
I det at jeg ikke gad ofre penge på en skabelon og ville have den str og længde, som passede måtte min gamle (=læs tunge) projektor, komme i brug.
Jeg er jo i en IT afd, og  har jeg for nogle år siden købt denne projektor. Den er fin og virker, den er blot lidt tung, men hvad det gør jo heller ikke noget, når jeg ikke skal transportere den rundt hverdag.
Nå, men det jeg gør det er, jeg finder den tekst jeg syntes, skriver det med den skrift type jeg syntes er fin, denne hedder renaissance og den er fundet på Dafont.com, du finder siden HER, der er mere en 14000 skrifttyper de fleste er gratis og downloades til din PC.
Så skriver jeg teksten og sætter projektoren til.

Her kan I se teksten også er det bare at male op efter den....nemt og det tog kun 1 time, så var jeg færdig med at skrive over og male det op.

Bor du i nærheden af mig (jeg bor lidt nord for Køge),så er du velkommen til at låne den hvis du vil prøve, jeg vil også gerne hjælpe dig.
Det der står på min er "Les petits moments de la vie"....det er de små øjeblikke i livet ;O)'


Bænken færdig


9 kommentarer:

 1. Rigtig god idé! Jeg kan dog ikke finde den fine font, som du har brugt på linket. Kan du guide mig ?
  Mange hilsner fra Eva

  SvarSlet
 2. Super god ide.
  Min svigerinde har gjort på ungernes værelser med Peter Plys.
  Viser du ikke et bedre billede, når den står klar.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hej tøser
  tak for rosen

  @ Eva:
  jeg er faktisk i tvivl om den stadig er der for jeg kunne heller ikke finde den, men prøv at gå under "script" og Calligrafi der er mange flotte der ligner.
  Hvis du skal have hjælp med at downloade og installere så send mig en mail på fam.gudiksen@gmail.com så hjælper jeg dig gerne.

  @susi: Ja det var kun fordi jeg åbenbart på min tlf har kun havde taget dette billede og jeg har loadet billede her på mit arbejde. så jeg skal nok smide et på i aften
  for den er færdig.

  SvarSlet
 4. @Eva: hvis du læser dette, så har jeg prøvet at kommentere på din blog men får simpelhen ikke lov den viser blot en hvid side selvom jeg har lagt mig som fast læser, nå men det jeg vil sige så tror jeg faktisk jeg kender dig... Vi har fælles bekendte Brian og Gitte, jeg er deres genbo...
  mvh Tine

  SvarSlet
 5. Rigtig god ide. Jeg har også en projekter på mit job (fandens tung)
  Måske man også kunne forstørre teksten på kopi maskinen og overfører med kalkerpapir ? Jep, god ide jeg fik :)Det var dig der fik gang i mine hjerneceller, hi, hi.
  Glæder mig til at se bænken.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Rigtig god idé - det bliver mere personligt på den måde, i stedet for købte skabeloner! Flot resultat!
  Knus Rita

  SvarSlet
 7. Hej Tine, ja jeg havde faktisk en mistanke om, at vi kendte hinanden, og det gør vi jo så ;o) Meget fin og inspirerende blog du har!

  Vedr. kommentarer på min blog, så har jeg faktisk generelt samme problem med mange andre sider, og jeg forsøger i hærdigt at finde fejlen. Men måske det er blogspot som har problemet - jeg arbejder videre for at finde en løsning.

  Ha' en dejlig søndag, kram fra Eva

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare blevet flot:-9

  Det må jeg prøve, har en dukke seng og en bænk jeg gerne vil have lidt på.

  Knus Susi

  SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...