tirsdag den 17. januar 2012

Belgien Here we come

Yes så skal vi til Belgien...dog først op til påske men hvad det kan det hurtigt blive og det gør jo ikke noget at glæde sig tidligt...

Vi skal ned til vores danske venner der bor i Mons i Wallonien, og lur mig om jeg ikke skal ud til en marskandiser jeg plejer at køre til når vi er der. Der er altid guld at finde.
Har blandt andet fundet dette flotte kamin spejl til 50 € og globen til venstre til 25€  korset inden i og madonnaen, alt sammen til en slik...da jeg havde butik (net butik) for nogle år tilbage - før Mille kom til - købte jeg også ind hos ham, også gik jeg jo på loppemarkeder i Belgien og de kan bare det der dernede. Hos marskandiseren har jeg også købt friser, skodder, glober, Madonnaer, fuglebure alverdens zink,spejle, Bols, industrielle lamper ja det var en sand drøm at gå på skattejagt og finde en masse fede ting.
Håber også der bliver tid til en tur til Waterloo til Brocantes

Nå men Mons er der nok ikke så mange der kender, det ligger sydvestligt og ca 15 min fra grænsen til Frankrig kun 1½ times kørsel til Paris og Euro Disney.
Mons er hjemsted for NATO's militære hovedkvarter( her arbejder vores danske venner) og så har det et meget fint torv i byen la Grand Place.

På dette fine torv ved indgang til City Hall sidder denne lille lykke abe og som i kan se har mange gniddet ham på hoved for det betyder lykke og ja jeg har da også været forbi...og nusse ham på hovedet og ønske noget... Det siges at selve Napoleon også var forbi inden slaget ved waterloo og det ved vi jo alle det gik jo ikke så godt...
Her et billede af torvet med en masse udendørs restauranter...og her venner der spiser man bare så godt, vi får altid muslinger med frites til og der er ingen som beligere der kan lave dette. til det får vi altid en god Øl og det kan de altså også finde ud af dernede. også er der jo den belgiske chokolade og deres skønne oste jo jo jeg glæder mig til vi skal afsted....


3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende.
  Glæder mig til at se hvad du finder dernede.
  Bare det var mig:-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Det lyder sørme spændende, glæder mig på dine vegne .)

  SvarSlet
 3. Uha da, hvor jeg er misundelig, og sikke fine ting du er kommet hjem med - og til fantastiske priser. Måske man kan lægge en lille ordre :o)
  Knus fra Eva

  SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...