torsdag den 10. januar 2013

Bryggers

Vi er ved at lave lidt om i vores bryggers. Selvom vores hus er nyere( bygget i 2001) er vi allerede ved at lave om, sådan er det jo når man går det når man kan lide at  indrette. Inden længe står den på nyt badeværelse (en gave fra mine forældre i bryllupsgave).

Et bryggers er jo et lidt svært rum og vores, det er lille ,det er mørk og vi har mange ting, der skal i skabene. Børnenes flyverdragter, vinter jakker, sommer jakker sko osv.. så vi har fået sat et stort skab til alt dette. Så har vi taget en vask ned som vi aldrig brugte og fået nyt underskab fordi det havde en mindre vandskade det gamle..Her i er vores vaske tøj nu i 2 store kurve som før stod på badeværelset, det er altså lækket at tøjet der skal vaskes er lige ved siden af. Så det sidste vi mangler er et skab til at dække for fyret, og så 
der hvor vasken sad før, er der nu kommet bordplade, som jeg lige afventer på at mureren -min far er murer- kommer og sætter klinker på. Jeg har ikke taget billeder af vores lille bryggers endnu, men jeg har fundet et par dejlige billeder fra Pinerest. Jeg pin'er også selv og I kan følge mig HER.Håber snart der kommer noget mere sol, så jeg kan få taget nogle billeder til bloggen her, for det er godt umuligt at tage billeder i dette gråvejr...og om aftenen er det jo bare SÅ mørkt..blot man kommer hjem fra arbejde kl 16:30.

Jeg kan også fortælle at jeg har fået opsat svar mulighed, så hvis I vil spørge mig om noget kan I gøre det i jeres indlæg, så kan jeg besvare det, så I kan læse det under jeres..

Dejlig dag til jer alle
6 kommentarer:

 1. Hejsa :)

  Vi er også ved at lave vores bryggers om, og som du selv skriver, er det altså et svært rum at indrette. Jeg er spændt på, at se hvilken løsning du finder med jeres fyr.
  Vores fyr står inde i et alm. moderne skab, og det passer altså bare overhovedet ikke til resten af stilen i huset.
  Manden mener ikke bare vi kan fjerne fyret, som jeg ellers har foreslået flere gange ;) ;)

  Jeg vil lige nævne at jeg er vild med din blog, og følger den flittigt :)

  Mange hilsner fra Ina ( http://vestrup-vintage.blogspot.dk/ )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina
   Velkommen til min blog, vores fyr kommer nok også til at stå inde i et moderne skab det bliver nok et ikea skab, men med fyldningslåger.
   Jeg bliver nød til i dette rum også at være praktisk og det er svært med at finde gamle møbler der både passer og er praktisk...
   Klem og dejlig dag

   Slet
 2. Så kjempe spennende med nytt vaskerom:)
  Du har jo funnet masse inspirasjon i disse nydelige vaskerom her da, så gleder meg til å se ferdig:)
  Ha en god kveld
  Klem Merete

  SvarSlet
 3. Spændende projekt, glæder mig til at følge med :-)
  Det lyder som nogle gode ideer du har, Godt at få fyret gemt væk, sådan et pynter aldrig i indretningen. Jeg har selv et bord i mit bryggers/gang med forhæng under. Det er rart med plads til at lægge vasketøj sammen på, og andre ting.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg glæder mig også til at få et bord og lægge vasketøj sammen på, dejligt glæder mig også til det er færdigt
   dejlig dag til dig

   Slet
 4. Hvor bliver det spændende, glæder mig til at følge jeres projekt.
  Skønne billeder med mange flotte detaljer, så det kan kun blive godt.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...