mandag den 9. april 2012

Hjemme fra Belgien

Ja grunden til der har været stille er at vi har været i Belgien siden tirsdag og kom hjem igår aftes.

Vi har haft en dejlig tur og set meget. Tiden går altid alt for stærkt. Hele tirsdagen gik med at køre derned det tager ca 10 timer. Vi kørte kl 14:40 og var dernede kl 01:00 det var uden sønderlig meget kø og kun 2 stop for at tanke og tisse. Onsdag var vi i Frankrig og shoppe vores venner bor lige 20 min fra grænsen til Frankrig, her var vi nede og købe Hvidvin og Champagne. Vi købte også cognac , samt  4 x1,5 l store Baileys flasker (Jeps dejlige store flasker) som alt sammen skal bruges til brylluppet. å nu er der styr på det.
Torsdag kørte vi tidligt for destinationen var Disney land Paris, 2½ times kørsel fra vores venner, det var noget Oliver kunne bruge.
Desværre var det diset og koldt den dag, men der var ikke ret mange mennesker og det var dejligt, vi ventede max 30-45 min, ved enkelte ting - for jer der har været i disneyland om sommeren så kan køerne være 2 timer lange eller mere.
Her er Oliver ved indgangen

Disney Parade, Her er det Løvernes Konge

Mickey Mouse

Et hurtigt billede af prinsesse slottet.

Oliver skulle jo lige se om han kunne få sværdet op ad stenen

Andersine og Anders And på aften sjov kl 21:30
Dagen sluttede af med festfyrværkeri og lasershow af det helt store, de har jo 20 års jubilæum i år.

Fredag var vi til lager salg hos Neuhaus et af Belgiens fineste chokolade huse.Og hvad skal jeg sige. De kunne finde ud af alt det med chokolade, man smage på alt chokoladen inden man købte det, men da Belgisk chokolade er lavet med ganacher og Nougat osv. så blir man hurtigere mættet i maven end med øjnene....


Da vi havde været til chokolade lagersalg og havde fyldt bilen med det lækkereste chokolade samt trøfler, kørte vi til Automium, som vi har kørt forbi når vi har været i Bruxelles men ikke været oppe i. 
Bruxelles har mange dejlige seværdigheder og ikke kun det kedelige EU parlament.
Automium blev lavet til verdensudstillingen i 1958. Der er en fantastisk udsigt fra Toppen 102 meter oppe ud over Bruxelles.

Lørdag fik jeg købt mit Kamera et godt tilbud syntes jeg selv, et canon kamera EOS 1100D, samt  18-55mm objektiv samt et extra objektiv på 75-300 mm, endvidere taske og et SD kort på 4 GB.
Du kan se billede af kassen i mit tidligere indlæg... Så nu er det ud med Canon IXUS 110 og ind med et nyt spejlreflex kamera. 
Jeg har selvfølgelig også taget billeder med det, men det må I vente med at se til billederne fra Loppemarkedet i Waterloo på hjemvejen igår.

Ud over alt dette har vi også været ude og spise, fået masser af dejlig Belgisk øl og ost. Noget er gode til ud over chokoladen....


9 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, og hvor lyder det bare super hyggeligt med alle de oplevelser, og lækkert med choko-øl & oste...Uhmmmm..Er spændt på at se og høre om kameraet, for jeg skal også ha købt et godt e`t..Kh Camilla..

  SvarSlet
 2. Lyder som en helt skøn påskeferie!

  Dejligt at gense både Disneyland (som vi besøgte for 15 år siden) og Atomium (som vi også kun har passeret i bil -indtil videre).

  *smil* fra Lisbet

  SvarSlet
 3. Lyder som om i har haft en rigtig god ferie med masser af oplevelser - og tillykke med dit nye "legetøj" :-)

  SvarSlet
 4. Hold da op!! det lyder som en skøn tur, bare det var mig...
  Sikke nogen fine billeder af Disney World, det ser rigtig flot ud.

  Så har i snart styr på alt til brylluppet eller hva:-))

  Er sikker på jeres gæster bliver godt forkælet.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Ren luksus - og sikke meget I nåede - og ikke mindst få fyldt bilen med. Det bliver så godt med det hele - og nyt kamera - nu kan det da snart ikke blive meget bedre.

  Tak for en skøn rundtur.

  SvarSlet
 6. Hej.

  Vil meget gerne købe din lyseblå Eva brødmaskine. Er den stadig til salg?

  Mvh. Jaron

  SvarSlet
 7. Hej alle tak for jeres dejlige kommentarer det var en dejlig tur der dog er endt i en bihulebetændelse...

  @Jaron: ja brødmaskinen er stadig til salg

  SvarSlet
 8. Hej igen,

  Kan du ringe eller sende mig en sms på 40314822 så vi kan aftale nærmere? Hvor i landet befinder brødmaskinen sig?

  Mvh. Jaron

  SvarSlet
 9. Mmm det lyder som en skøn påskeferie I har haft :0) Er sikker på en tur i Disneyland ville gøre lykke herhjemme - både hos søn og datter ;0)

  SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...