mandag den 20. januar 2014

Skærebrætter og Bageplader.

Hvem elsker ikke at præsentere sin mad, serveret på en flot og præsentabel måde, hvad enten det er fødselsdags brunch eller et godt oste/pølsebord, eller bare til naboen der kommer forbi til sushi?
Så følg med her. Jeg har nogle yndlingsting i boligen, som jeg gerne bruger til brunch, sushi, ostebord...det er nemlig mine franske skærebrætter. Jeg har et rigtig stort ovalt et, som vi flittig bruger til pølser og oste, det har simpelhen sådan  en fantastisk glød, og det får selv den billigste ost fra Netto til at ligne en million. I foråret fandt jeg også et gammelt skærebræt, der var ca. 100 år gammelt, tænkt hvor mange gode brød der er blevet  skåret på det. Jeg fik renset det fint op. Nu bliver det brugt, når jeg ryger en lakseside på grillen, det kræver en vis længde at have sådan en laks liggende.
Jeg er også meget glad for de franske bageplader jeg har, de flytter lidt rundt i boligen. De har ageret, som tavle (der kan nemt skrives med kridt på dem). Det har været pyntet med en en kæmpe lavkrans jeg brugte til jul, som adventskrans og de er faktisk rigtig fine i et stilleben, det giver et råt twist, med sin fine patina og skævhed efter mange ture i ovnen.
Så falder du over et skønt skærebræt, så tænk på hvordan det vil se ud i et skønt stilleben i dit køkken, eller bare  på hvor smukt det kan præsenterer dit næste  pølse eller oste bord.
Husk at klikke på billederne så du kan se dem i stort format.
2 kommentarer:

 1. Det ser virkelig hyggeligt ud. Havde ikke selv set den ide. Nu ed jeg hvad jeg skal se efter på de næste markeder. :-)
  Rigtig god tirsdag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Lækre billeder du viser os.... Masser af god inspiration og smukke ting.
  Jeg er altid på udkig efter den slags, men finder det sjældent. Men en gang imellem så kan man være heldig.
  mange hilsner fra Susan

  SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...