Hvis der er noget vi elsker når det er sommer så er det at ryge en lakseside på weber grillen...
wauw så smager det bare af Bornholm....og ungerne kører bare ind. God måde at få dem til at spise fisk.
Det er rigtig nemt at ryge en laks på en kugle weber grill.
Køb en god fersk laksside (ferske lakse stykker kan også bruges).
Tænd op under en gang gode briketter. Mens briketterne bliver klar, Lægges en god håndfuld firespice fra weber i blød i vand (de skal trække mindst 20 min)
Når briketterne er klar lægges de til indirekte grilning. oven på briketterne lægges nu de våde flis.
på midten lægges laksesiden nu lukkes låget og så starter den på at ryge, som du kan se længere nede.
Låget skal forblive på og 20 min efter er den færdig og spiseklar. NEMT ikke??
Her det færdige saftige stykke
Weber Firespice
Så er der gang i røgningen
Den færdige laks med nye kartofler og gulerødder, hollandaise sovs og grillede grønsager...
Mums....
Til dessert sommerdessert
Ny plukkede jordbær med vaniliefløde
Velbekomme
Hei!
SvarSletSå ut som et herlig sommer-måltid:)
Sov godt
Klem Merete
Uhm det lækkert ud. herhjemme er vi vilde med laks - så mon ikke lige vi skal afprøve denne variation - tak for tippet :0)
SvarSlet