mandag den 6. februar 2012

POPCAKES!!!

Yes, så fik vi det prøvet....POPCAKES

Vi lavede dem i Fredags og det var  bare af de materialer vi havde, for jeg havde bare Lyseblå og lyserød candymelts og div rester af toppings.

Vi prøvede at  lave forskellige udformniger,  her er en tiger (syntes Mille) også en snebold syntes Oliver.
Ungerne syntes det var sjovt at være med, jeg syntes det var lidt svært at arbejde med Candymeltsen, for jeg for selvom jeg fortyndede det med Smagsneutral olie( Majs Olie) så syntes jeg stadig det var lidt tykt.
Men smagen var god og smagte Himmelsk. Ungerne var rundt med dem til naboer og genboer på vejen, og her hittede de også. Så vi skal helt sikkert lave disse til Brylluppet - blot i hvide.
Har du ikke smagt POPCAKES, kan de anbefales, det er som romkugler/trøfler på pind overtrukket med Candymelts en form for farvet hvid chokolade.


Opskriften kommer her og den er fra bogen  POPCAKES, som jeg jo købte og fik leveret i sidste uge.
 I kan se den i et af mine tidligere indlæg herunder
Chokoladekage:
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
150 g smeltet, afkølet smør
150 g hvedemel
4 spsk kakao
2 tsk bagepulver

Sådan gør du:
Bages i ca. 30 minutter ved 175 grader i forvarmet ovn.

1. Pisk sukker, vaniljesukker og et æg ad gangen luftigt og skummende med en el-pisker.
2. Sigt mel, kakao og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med smeltet, afkølet smør, så alt er godt blandet.
3. Bag kagen i smurt form ca. 30 minutter. Hold øje med kagen - bagetiden kan være forskellig fra ovn til ovn.
4. Kagen skal være helt afkølet, inden du går videre.

Frosting:
100 g flødeost (må ikke være light)
1 tsk vaniljesukker
200 g flormelis

Sådan gør du:
1. Rør flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen i en skål.
2. Nu skal kagen smuldres i en stor skål. Brug fingrene eller en el-pisker.
3. Bland frosting med den smuldrede kage, så det hele er godt blandet.
4. Form nu kugler i mundret størrelse af kagemassen.
5. Sæt kagerne på køl, så de er kolde, når de skal overtrækkes.

Overtræk:
400 g candy melts (1 pose) fås i mange farver
ca. 20 pinde
pynt

Sådan gør du:
1. Smelt candy melts i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovn - følg anvisning på posen.
2. Dyp 1 cm af pinden i candy melt, og sæt derefter kagen på pinden.
3. Dyp nu hele kagen i overtrækket. Lad kagen dryppe lidt af, mens du holder den over skålen.
4. Pynt evt. kagen med krymmel, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.



3 kommentarer:

  1. Spændene, jeg har aldrig hverken prøvet eller smagt popcakes, det må se prøve en dag :)
    De ser i hvert fald fine ud
    God aften jeanett

    SvarSlet
  2. Uhm... de ser lækre ud.
    Har selv bogen, men har ikke fået taget mig sammen til at bage dem endnu.

    De skal snart prøves:-)

    Ha´en dejlig aften

    Knus Susi

    SvarSlet
  3. Hej
    Tak for din kommentar.
    Jeg kan love dig for, at jeg var rystet igår. Jeg hørte godt, at han er fanget nu. Det hjalp på mine nerver.

    Jeg må altså lige sende din blog videre til min datter og svigerdatter. Det er lige noget for dem... cupcakes mm. Og vi andre smager GERNE! :-)

    Hav en dejlig dag

    Birgitte

    SvarSlet

Tak fordi du læste mit indlæg.
Jeg elsker kommentar eller hilsner på min blog, så skriv gerne en hilsen til mig.
Alle indlæg bliver læst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...