Så denne lækre og ekstrem hurtige pasta ret i god morgen danmark og den måtte prøves af.
Jeg tror jeg lavede denne ret på 10 min inkl snitte dvs ting.
Til denne hurtige pasta ret skal du bruge
2 bakker frisk pasta, gerne spinat, eller fuldkorns
250 g championger
1 bundt timian, eller Rosmarin
2 rødløg,
1 citron,
½ chorizo pølse
2 peberfrugter i strimler,
God olivenolie
2 bakker frisk pasta, gerne spinat, eller fuldkorns
250 g championger
1 bundt timian, eller Rosmarin
2 rødløg,
1 citron,
½ chorizo pølse
2 peberfrugter i strimler,
God olivenolie
Kog pastaen efter anvisning på pakken
Gør champignon klar ved at skære bunden af og skylle dem hurtig under koldt vand. Herefter deles de i kvarte.
Champignonerne ristes af på panden i olivenolie, sammen med de skiveskårne chorizoer. Lad det riste af et par minutter, så tilsættes peberfrugterne og rødløg, som er skåret i strimler.
Herefter vendes pastaen i.
Tilsæt timian eller rosmarin samt saft fra en citron, krydr med salt og peber og lidt olivenolie.
Jeg snød med lidt frisk mozarella
Velbekomme den er SÅ lækker og mad på 10 min hitter hjemme hos os
det ser lækkert ud , men hvad er chorizo pølse og hvor købes den:)
SvarSletHej sonja.
SvarSletChorizo pølse fåes i div supermarkeder det er en spansk lidt krydret pølse. Den er rigtig god til pasta retter eller tapas
Glemte måske lige at skrive at den jo godt kan ligne det vi kalder spegepølse ....
SvarSlettak:)
SvarSletEn god pastaret er aldrig at kimse ad. Denne ser lækker ud, så den må prøves. Vil dog springe pølsen over og bruge tørret pasta, som jeg synes smager langt bedre end den friske!
SvarSletTror iøvrigt jeg så C.Holm lave retten på TV. Han er en herlig gut...
- Nyd aftenen! -